2. بدن آنها را هر روز با روغن بنفشه بادام و بابونه چرب نمایند.
3. غذاي ايشان بايد کم حجم، ولی از نظر کیفیت بالا باشد. بطور کلی افزایش دفعات غذا و خودداری از غذاهای سرد توصیه میگردد. غذاهایی مانند آبگوشت، شوربا، حلیم گندم، شیر و عسل، زردة تخم نيمبرشت، آب گوشت، نان خوب با میزان نمک متوسط و گوشت جوجه خروس برای این گروه مفید است.
4. مصرف سبزیجات و كاهو با ادویه جات گرم، كه مصلح آن است، توصیه می شود. برگ چغندر، كرفس و تره دستگاه گوارش سالمندان را لینت می بخشد.
5. مصرف ميوههایی مانند انجير تازه و خشك و انگور و مويز با مغز گردو و بادام مناسب میباشد.
6. از خون دادن، مگر در هنگام ضروری خودداری کنند.
7. از چیزهای ترش خصوصاً سرکه اجتناب کنند.
8. آشاميدن شير مفيد است به شرط آنکه بعد از آشاميدن شير در نفخ نکنند.
9. «شير پخته» برای سالمندان بهتر از شير خام است و روش آن به این ترتیب است: سه قسمت شير را با یک قسمت آب مخلوط كرده و با حرارت ملايم بجوشانند، تا يك چهارم آن بخار شود، سپس مقدار کافی نبات و يا عسل اضافه و میل کنند. اگر در حين پختن شیر، کمی زنجبيل یا دارچین اضافه نمایند، نفخ آن را کمتر می نماید.
10. از گرسنه خوابیدن پرهیز نمایند، زیرا که خوابیدن هنگام گرسنگی، سبب کاهش انرژیها میشود.
11. یبوست یکی از مشکلات سالمندان است. مصرف غذاهایی مانند خورشت مرغ با کلم و چغندر و سوپ جو، لینت مزاج کافی می دهد. در صورت عدم موفقیت، انجیر خشک جوشانده در ماءالعسل و مسهلهای خفیف به ایشان کمک می کند. تناول انجير تازه در فصل آن و خيساندۀ انجير در زمستان، برای نرم کردن شکم از بهترین روشها محسوب می گردند.
12. ماساژ معتدل برای سالمندان مناسب است و آنها را تقویت می نماید. بطور کلی ماساژ، ورزش، روغنمالی مناسب و حمام معتدل برای این گروه مناسب میباشد.